Här kan du läsa om de behandlingar jag erbjuder

Taktil massage


Skäm bort och hjälp kropp och själ med återhämtning genom en djupavslappnande massage som lindrar smärta, oro, stress och ångest genom aktivering av kroppens ”lugn och ro”-system. Den stärker kroppens balans mellan stress och återhämtning. Du ligger omsluten av skönt täcke, levande ljus och lugn atmosfär. Taktipro är en erkänd komplementär metod som används inom bland annat rehabilitering, omvårdnad och friskvård.

Chakraflödesmassage


En massage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Påverkar kropp, själ och sinne, du kan uppleva kraft och energi, upplösta spänningar, vitalisering och rening från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Du ligger omsluten av skönt täcke, levande ljus och ljuva svaga toner som skapar en lugn avslappnande atmosfär.

Chakrabalansering


Chakrabalansering är en healingmetod där jag har händerna i energifältet ovanför kroppen. Du ligger med kläderna på omsluten av en filt/täcke, levande ljus och ljuva svaga toner som skapar en lugn rogivande atmosfär. Behandlingen innebär en balansering av kroppens sju stora chakra för att komma i balans såväl fysiskt, psykiskt som emotionellt.

Infraröd värmeterapi inkl massage


Under denna stressreducerande behandling ligger du på en madrass med infraröd värme och natursten (ametist, jade och turmalin). Stenarna ger ifrån sig värme på ett långsamt och behagligt sätt och producera negativa joner som fördjupar och påskyndar kroppens läkning och rengöringsprocesser. Under värmeterapin får du en djupavslappnande massage i ansikte och hårbotten samt på axlar, nacke, armar och händer. Du ligger omsluten av skönt täcke och levande ljus i en lugn avslappnande atmosfär.

Reiki


Reiki är en handpåläggnings-metod med japanska rötter. Du ligger med kläderna på omsluten av filt/täcke, levande ljus och ljuva svaga toner som skapar en lugn atmosfär. Jag lägger händerna i olika positioner på kroppen med början på huvudet och kroppens framsida och fortsätter till baksidan, från skuldrorna ner till fötterna. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återhämta sig.

Återhämtningsterapi


Upplever du utmattningssymptom eller annan stressrelaterad ohälsa? Denna terapiform tar hänsyn till kropp, själ och sinne som behöver vara i balans för att du ska kunna läka och återhämta dig. Hitta nya sätt att förhålla dig till livet, lugnar ner ditt tankearbete, lär dig att känna tillit och lyssna till ditt hjärta så kan du finna nya vägar i livet.

"Bästa jag gjort på länge! En ljuvlig oas som man verkligen inte ville lämna, och Ann är verkligen så behaglig och skicklig! Kommer lätt komma tillbaka"


"Ann har ett mjukt inkännande sätt. Här känner jag mig trygg. Efter en skön taktil massage känns kropp och själ helt lugn! Rekommenderar Ann till alla som behöver hjälp med både kropp och själ"


"En bättre balans i knopp och själ och en påminnelse om vad som är viktigt i livet!"


"Ann tar emot med en öppen och varm själ. Chakrabalanseringen känns i hela kroppen, som att saker hamnar rätt. Chakraflödesmassagen därefter sätter igång hela kroppen och jag lämnar men ett riktigt skönt lugn"


"Total avslappning, harmoni och balans i kropp och själ. Kan varmt rekommendera Taktil massage hos Ann!"